Tatar; Gençliğimiz İçin Adayım…

Tatar; Gençliğimiz İçin Adayım…

 

Saadet Partisi’nin Bursa 2. Bölge Milletvekili adayı Can Tatar dün akşam 1 nolu kordonda bulunan kıraathane ve kafeteryalarda iftar sonrası akşam keyfi yapan Gemlikliler ile sohbet etti. Güncel meselelerin yanı sıra eğitim sisteminin de üzerinde duran Tatar şunları söyledi.

“Milli eğitim sistemimizdeki eksikliklerden dolayı, yaklaşık 8-9 yıl boyunca İngilizce eğitimi alan gençlerimizin maalesef bu dili konuşabilecek donanıma sahip olmadığını görmek ve bu şekilde mezun olmalarına şahit olmak çok acı geliyor. On beş seneden beri 5-6 kez bakan değişikliğine uğrayan milli eğitimimizde, birileri çıkıp biz bu işi 4+4+4 yapacağız derken birileri de hayır öyle olmaz 1+8+3 yapacağız diyerek eğitim sistemimizi düzeltmeye çalışıyorlar. Milli eğitimin işi insan yetiştirmektir ve bu sistem futbol takımı yönetir gibi yönetilmez. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenekleri, kabiliyetleri, meslek ve fikirlere yatkınlığı belirlenerek hayata hazırlanmaları sağlanmalıdır. Eğitim sistemini düzene sokmak, manevi ve milli değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek büyük Türkiye’nin yolunu açacaktır. Bu nedenle gençliğimizi içi boş ve kirli bilgilerle donatmak yerine, geçmişini bilen modern ve çağdaş eğitim sistemi ile geleceğe güvenle bakan nesiller olarak yetiştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Özgeçmiş.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı olarak teşkilatta görev yapan Tatar 1993 doğumlu. Geçmişte bir çok firmanın bölgesel tanıtımı ve işletmeciliğini yapan Tatar, halen özel bir şirketin işletmeciliğini yapmakta. Tatar aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Otomotiv bölümünde öğrenim hayatına devam etmekte.

 



(Son Güncelleme: 3 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir