MHP Adaylarından Gemlik Çıkarması

MHP Adaylarından Gemlik Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Hidayet Vahapoğlu ve Muhammet Tekin Gemlik’te esnaf ziyaretleri yaptılar. Kendilerine MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, önceki dönem ilçe başkanları Osman Durdu, Mehmet Kayaoğlu, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tekin; Ülke Menfaatleri, Bizim Menfaatlerimizin Üzerindedir

Ziyaretler sonrasında konuşan MHP Bursa Milletvekili Muhammet Tekin; ”Gemlik’te bugüne kadar en ciddi muhalefeti MHP İlçe Teşkilatlarımız yapmıştır. Onlarla bir bütün olarak sahada olmak bizler adına onur vericidir. Gemlik için bizlerin önemli projeleri ve düşünceleri vardır. MHP’de Gemlik’i dikkate almış ve dördüncü sıra gibi önemli bir sırayı bizlere vermiştir.

Türkiye’nin menfaatler ve mazlum Türk İslam coğrafyasının var olabilmesi için güçlü bir Türkiye’ye ihtiyacımız var. Güçlü bir ülkenin en önemli teminatı da MHP’dir. Bizler bu ülkeyi her zaman kendi menfaatlerimizin üzerine gördük, ülkenin menfaatlerini kendi menfaatlerimizin üzerinde tuttuk. Bu nedenle zorluklar, çileler yaşadıysak da, yaşanan zorlukları bile hizmet saydık” dedi.

Vahapoğlu; En Oturaklı Ekonomik Program Mhp’de

Bursa Milletvekili Adayı Hidayet Vahapoğlu ise; ”Seçim beyannamelerini incelediğimizde, ayağı yere basan ve ülke sorunlarını, vatandaşların isteklerini doğrudan tespit eden partinin MHP olduğunu görüyoruz. Hem sosyal hayata, hem iş hayatına yönelik programımız, hemen her kesim tarafından destekleniyor ve örnek gösteriliyor. Emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.



(Son Güncelleme: 3 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir