Odalar Ortak Akıl İçin Buluştu

Odalar Ortak Akıl İçin Buluştu

Gemlik’te  Orhangazi Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen GemlikTicaret ve Sanayi odası yönetim kurulu üyeleri bölgemizin kalkınması ve ortaya konulan projelerden daha sağlıklı sonuç alınabilmesi için ortak akılla hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

OTSO yönetim kurulu başkanı Erol Hatırlı ve meclis başkanı Murat Öztürk ile yöneticileri GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir ve meclis başkanı Hasan Yıldırım ile oda yöneticileri karşıladı.

Ziyarette konuşan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Erol Hatırlı, “başta Organize Sanayi Bölgesi kurulması olmak üzere bölgeyi hareketlendirici, istihdamı artırıcı çalışmalar yerinde olan yatırım projeleri. Bunun yanı sıra iç turizme ivme kazandıracak olan bir takım projelerinde geliştirilmesi gerekiyor. Gemlik, Orhangazi ve İznik’te iç turizmin yanı sıra inanç turizmine çok müsait olan yerler. İznik Ortodokslar için tarihsel bir öneme sahip. Bunun yanı sıra İznik gölü iç turizmciler için bulunmaz bi alan. Sanayi olarak gerekli olan doluluk oranı belli bir aşamaya geldi. Bölgenin turizm alanında da kalkınması için ortak akılla çalışmalar yapmak gerekiyor” dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası başkanı Paşa Ağdemir’de birlikte hareket etmenin önemine değinerek, “Bursa Ticaret ve Sanayi odası ile de bir çok kez beraber yaptığımız görüşmelerde  birlikte hareket etmenin önemi orataya çıktı. Özellikle fuarlar konusunda beraber hareket ederek üyelerimize daha da faydalı olabileceğiz.  Ağdemir iç turizm ve inanç turizmi konusunda da çalışmalar yaparak, birlikte hareket ederek bölgemizin kalkınması için projeler üretebiliriz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında söz konusu konuların Gemlik, Orhangazi ve İznik Ticaret ve Sanayi odası üyeleri ile birlikte bölge koordinasyon komisyonu kurulmasınında faydalı olacağını altı çizildi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir