Topçu; MHP’nin sorumluluğu her zamankinden büyük

  Topçu; MHP’nin sorumluluğu her zamankinden büyük

Milliyetçi Hareket Partisi Önceki Dönem İl Başkanı ve Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu, Gemlik’te MHP’nin köylerde düzenlediği iftar programına katılarak çeşitli temaslarda bulundu.

Tevfik Topçu, MHP’ye bu dönem hiç olmadığı kadar teveccüh olduğunu vurgulayarak; ”Genel Başkanımız ve bizler, ülkemizin zor günlerinde elimizi taşın altına koyma dirayetini gösterdik. Vatandaşlarımız da bizim girişimlerimizi olumlu buldu. Gittiğimiz pek çok noktada destek bulduk, ilgi gördük. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bize göre asıl mesele bundan sonra. Gemlik’te MHP İlçe Teşkilatımızın çalışmaları bizleri de memnun ediyor. Bursa’nın en hızlı çalışan teşkilatlarında başı çekiyor. Ramazan Ay’ında bile böyle büyük gayret görmek, bizleri de motive ediyor. MHP’nin bundan sonra sorumlulukları daha yüksek. Kadrolarımızın, ülke yönetimine ve vatandaşların taleplerini karşılamaya hazır olması gerekir” dedi.

 



(Son Güncelleme: 29 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir