Işık; Ancak Ortak Akılla Başarılı Oluruz

Işık; Ancak Ortak Akılla Başarılı Oluruz

Ak Parti Bursa 2. Bölge adayı Zafer Işık, ziyaretlerine Gemlik’ten başladı. Gemlik 73 Nolu Otobüsçüler Kooperatifi, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Aksu Köylüleri Derneğini ziyaret eden Işık, Çarşı Merkezinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Kendisine Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Dalgın; Şimdi Daha Çok Destek Olmamız Gerekiyor

İlk olarak Gemlik 73 Nolu Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifine konuk olan Işık, yönetim kurulu başkanlı Ersel Dalgın ve yönetimi tarafından karşılandı. İlk sözü alan Dalgın; ”Gemlik’ten vekil çıkması ile alakaı STK’lar, dernekler ve basın ortak hareket etti. Gemlik iyi bir sıradan temsil edilecek. Bizlerin şimdi daha fazla destek olması gerekiyor. Madem Ak Parti bizim isteğimize karşılık verdi, bizim de destek olarak sözümüzün arkasında olmamız gerekir” dedi.

Gemlik, İznik Ve Orhangazi’de Komisyonlar Oluşturmalıyız

Ardından söz alan Milletvekili Adayı Zafer Işık; ”Gemlik’e, bölgemize ve Bursa’mıza güzel işler yapacağız. Daha fazla Gemlik, İznik ve Orhangazi bölgesinde görev yapacağımızı düşünüyorum. Milletvekili, halkın üzerinde bir makam değildir. Biz vatandaşlarımızla, ortak akılla yönetimi ön görüyoruz. Gemlik, İznik ve Orhangazi’de bununla alakalı komisyonlar kurulması, sorunları ve öncelikleri erken çözmemiz anlamına gelecektir. Üç ilçenin dinamiklerinin de bunu olumlu karşılayacağını düşünüyorum. Yasama ve yürütmede ne kadar güçlü temsil edilirsek, bölgemize o kadar yararımız olur. Biz ilçelerimizin istemediği hiç bir şeyi yapmayacağız. Gemlik’te yapılacak olanlara Gemlik karar verecek. Eğer yetkiyi halk veriyorsa, onların istemediği bir şeyi yapma şansımız yok.

Türkiye dünyadaki en büyük büyümeyi sağlayan ülke konumunda. Artık savunmayı sınırlarımız içinde yapmıyoruz, sınır ötesinde de biz varız. Biz oradayken de ne Amerika ne de başka ülkeler karşımızda duramıyor” dedi.

Beki; Zafer Işık Yararlı Olacaktır

Ardından Gemlik Esnaf Odasına konuk olan Işık ve Ak Parti heyetini, Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki ve yönetimi karşıladı. İlk sözü alan İsmail Beki; ”STK’lar ortak bir girişim yaparak Gemlik’ten aday istemiştik. Zafer Bey’e iyi sıra verilmesinden tabii ki bizler de memnun olduk. Zafer Işık’ın ilçe başkanlığı döneminde iyi bir çalışma yaptık. Desteklerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Gemlik’e yararlı olacağını biliyoruz” dedi.

Işık; Her Şeyi Tek Başıma Bilemem

Ardından söz alan Milletvekili Adayı Zafer Işık; ”2002’den bu yana istikrarı olan bir partiyiz. Memleketimizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Ankara’ya da Gemlik’ten güçlü bir şekilde giderek, söz sahibi olmak istiyoruz. Aday adaylığı süreci çok güzel söylemlerle yürütüldü.

Bölgemizde ticareti hızlandırmak adına sizlerin de görüşlerinize ihtiyacımız var. Özellikle Gemlik’te sosyal alan darlığı, ticareti de olumsuz etkiliyor. Bu anlamda da çalışmalar yapacağız. Gemlik’e bir kaç dokunuş ve vizyon lazım. Bu tek başına benim düşünmemle olmaz, sizlerin de fikirlerinizle destek vermeniz ve Gemlik’in ihtiyaçlarını bize iletmeniz gerekir. Gemlik’e sembol bir şey lazım, denizi kullanmamız gerekiyor. Tur otobüslerinin Gemlik’e geldiğini hayal ediyorum. Bu da uzak bir hayal değil.

Hizmeti Birlikte Yapacağız

5 yıl boyunca tüm işim siyaset olacak. Hizmeti, sizlerle birlikte yapacağız. Oluşturulacak AR-GE komisyonları ile önemli bir yol alacağımıza inanıyorum. Tüm vatandaşlarımızın fikirleri ve talepleri önemlidir. Bu nedenle, dinlemenizi ve bize aktarmanızı istiyorum. Sizlerden sadece oy beklemiyorum, aynı zamanda destek de bekliyorum.

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir