MHP hız kesmiyor

MHP hız kesmiyor

MHP hız kesmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı, iftar programlarının yanı sıra dernek ziyaretlerine de devam ediyor. Erzurumlular, Aksu Derneği, İnegöllüler ve Karadenizliler Derneğine de konuk olan MHP İlçe Teşkilatı, seçim beyannamesine değindi.

Derneklerde konuşan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ”Ülkemizin menfaatlerini partimizin ve kendimizin üzerine tutmamız, bu dönem halkımızdan da destek gördü. Bugüne kadar hiç bize destek vermemiş olan kesimler bile yanımızda yürüyor.

MHP hız kesmiyor

3600 Ek Gösterge Sorunu Çözülecek

MHP Seçim Beyannamesi ülkenin ihtiyaç duyduğu her konuyu kapsıyor. 4B’lilerin kadroya alınması. Yardımcı sınıfındakilerin, genel idareye geçirilmesi. Yardımcı sağlık personelin istihdamının yaygınlaşması. Mühendislerin özlük haklarının iyileştirilmesi. Atanamayan öğretmenlerin kademeli atanması. 3600 ek gösterge sorunu çözülmesi. Uzman çavuşların tümünün kadroya alınması. Özlük hakları ile mali ve sosyal durumlarının iyileştirilmesi. Emniyet çalışanlarının özlük haklarının iyileşmesi. Haftalık 40 saatin üzerinde mesai verilmesi. Sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi. Şehit anne ve babalarının aldıklarının artırılması, şehit çocuklarına iş imkanı sağlanması. Gazilere ÖTV’siz araç ilanı getirilmesi, malullük verilmeyenlerin gazilik haklarının verilmesi ana başlıklarında beyanname açıkladık. Tüm bunları başarabilmemiz için mecliste söz sahibi olmamız ve önemli bir sayı ile temsil edilmemiz gerekiyor” dedi.

 



(Son Güncelleme: 28 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir