Değişim Başladı…

Değişim Başladı…

Değişim Başladı…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, dün Ankara’da gerçekleştirilen ‘Türkiye Vizyonu’ programıyla alakalı olarak Gemlik halkını bilgilendirdi. Aynı zamanda, milletvekili adaylarının da tanıtımının yapıldığı salonun binlerce kişi tarafından doldurulduğu ve büyük bir coşkunun yaşandığını dile getiren Yıldız konuşmasının devamında şunları söyledi.

“24 Haziran’da sadece Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her oy ile Türkiye’nin yönünü belirleyeceğiz geleceğimize karar vereceğiz. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, yandaşlığa, partizanlığa, adam kayırmaya, yolsuzluğa, rüşvete, iltimasa tamam mı devam mı diyeceğiz. Bu nedenle 24 Haziran seçimlerini ülkemiz tarihinin en önemli seçimi olarak görüyoruz. Yıpranmış ve tıkanmış bir iktidarın artık değişmesi gerektiğini düşünüyor ve yüce milletimize ‘Değiştir’ diyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 



(Son Güncelleme: 28 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir