MHP'den Şükriye ve Fındıcak'ta iftar

MHP’den Şükriye ve Fındıcak’ta iftar

MHP’den Şükriye ve Fındıcak’ta iftar

 

MHP Gemlik İlçe Başkanlığı 21 ayrı noktada vereceği iftarlarına devam ediyor. Bu defa da Şükriye ve Fındıcak’ta iftar programı düzenleyen MHP İlçe Teşkilatına Miilletvekili Adayı Erol Sönmez de eşlik etti.

Gemlik’in her noktasına ulaşmak ve insanlarla temas edebilmek adına iftar programlarının daha samimi ortam oluşturduğuna dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, mecliste güçlü temsil edilmenin önemini vurguladı.

Özcanbaz; ”Yerli ve milli dinamiklerle, ülkenin selameti ve geleceği adına elimizi taşın altına koyduk. Ülkücü hareket, her zaman bu ülkenin menfaatlerini ön planda tutmuştur. Bundan sonraki dönemde de, ülkemizin dış güçlerin kontrolüne girmemesi adına mücadelemizi sürdüreceğiz.

Globalleşen dünya, küçük ülkeleri ekonomik olarak esir almaktadır. Bunun da tek çözümü yerli ve milli politikalardır. Yabancıların desteği ile bulunacak tüm çözümler geçicidir. Bizim evlatlarımızın geleceği adına, yerli politikaların dışında yerli ve milli üretime de ihtiyacımız var. Önümüzdeki süreçte, Türkiye’nin atılım sağlaması adına önemli çalışmalar yapılacak. Mecliste MHP’nin daha güçlü temsil edilmesi bu anlamda da önemlidir” dedi.



(Son Güncelleme: 23 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir