GTSO Heyeti Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

GTSO Heyeti Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

GTSO Heyeti Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası heyeti Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Heyette; Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Semih Aşkın, Abdullah Kavlak , Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Buluk, Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreter Agah Arda yer aldı.
GTSO Heyetini Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Erol Hatırlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karşıladı
Gemlik – Orhangazi – İznik Ortak Paydada Buluşmalıdır
Ziyaret sırasında söz alan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir Oda Yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Ağdemir yaptığı konuşmasında “ GTSO ve OTSO aynı çatı altında hizmet veren iki güzide kurumdur. Birlikten kuvvet doğar ilkesinden hareketle ortak projelere imza atamalıyız. Gemlik, İznik, Orhangazi hepimiz aynı coğrafyada yer almaktayız. Ortak paydamız zeytin. Zeytinimizin hak ettiği değeri görmesi için el birliği ile çalışmalıyız. Coğrafi İşaret Tescilinin daha verimli kullanılmasının önünü açmalıyız. Ayrıca Orhangazi – İznik – Gemlik bandında turizmin gelişmesi için projeler üretmeli birlikte istişarelerde bulunmalıyız. “ dedi.



(Son Güncelleme: 23 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir