MHP’den 21 Ayrı Noktada İftar

MHP’den 21 Ayrı Noktada İftar

Milliyetçi Hareket Partisi 21 farklı bölgede düzenleyecekleri iftar programının bir yenisini Kurtul ve Yeniköy’de mahallelerinde gerçekleştirdi.
MHP Bursa 2. Bölge Adayı Bilge Arıcıoğlu ve Timur Özdemir’in de katıldığı iftar programlarında, ülke siyaseti ve bölgesel siyaset ile alakalı değerlendirmeler de yapıldı.
ÖZCANBAZ; DEMİRTAŞ’I SERBEST BIRAKMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER
Ziyaretlerde söz alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ”Milliyetçi Hareket Partisi mensupları, bu milletin başını asla yere eğdirmedi. Önümüzde önemli bir seçim var. MHP’ye olan güvenin farkındayız. Bu nedenle mecliste daha güçlü olmak zorundayız. Bir tarafta milli ittifak, diğer yanda Selahattin Demirtaş’ı içeriden çıkarmak için sıraya giren partiler var. Milletimiz, bunu da göz önüne almalı, değerlendirmelerinde buna da yer vermeli” dedi.
ARICIOĞLU; TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL, BEDENİMİZİ KOYDUK
Ardından söz alan MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilge Arıcıoğlu; ”Bizler, milletimizin ve devletimizin bekası için taşın altına elimizi değil, bedenimizi koyduk. Ülke zor bir dönemeçten geçiyor. Bu zor süreçte sorumluluk almak adına MHP’den aday olduk. Ülkücü Hareket, geçmişten bugüne kadar milletimizin güvencesi olmuştur. Zor dönemeçlerde de her zaman sorumluluk almıştır. Milletimizin bize yüklediği sorumluluğun da farkındayız” şeklinde konuştu.
ÖZDEMİR; SEFERE TALİBİZ
Yeniköy de konuşan MHP Bursa Milletvekili Adayı Timur Özdemir ise, ”Bizler Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, makam ve mevki peşinde hiç olmadık. Bizi ayıran da bu olmuştur. Bizlere sefere talip vatanseverleriz. Genel Başkanımızın da söz ettiği ‘Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben’ anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gemlik teşkilatımız ilçede sevilen ve ilgi gören bir teşkilat. Onlara olan ilginin ve Gemlik’e vermemiz gereken önemin farkındayız. MHP’nin mecliste daha güçlü olması, MHP Gemlik teşkilatının yaptırım gücü göz önüne alındığında, Gemlik için de son derece önemlidir” ifadelerini kullandı.
İftar sonrasında kahvelerde bulunanlarla sohbet edilirken, MHP adayı Bilge Arıcıoğlu ise kadınlar tarafından bahçeye kurulan masanın misafiri oldu.



(Son Güncelleme: 22 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir