Gemlik’te Çocuklar Mutlu Anneler Huzurlu

Gemlik’te Çocuklar Mutlu Anneler Huzurlu

Gemlik’te Çocuklar Mutlu Anneler Huzurlu

Gemlik Belediyesi ilçe merkezinde ve çevre mahallelerinde, çocuklar için yeni oyun ve park alanları, var olan park alanlarında da iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Dr. Ziya Kaya Mahallesinde de çocuk oyun grubu montaj işlemlerine başlandı. Oyun grubu alanları çocuklar için daha güvenli ve hijyenik bir malzeme olan kauçuk zemin ile kaplandı. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak çocukların hizmetine sunulacağı bildirildi.

Çalışmalarla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, parkların çocukların özgürlük alanları olduğunu vurgulayarak, çağdaş ve modern kentlerin şehrin yaşam kalitesinin artmasıyla ortaya çıkacağını, parklar ve sosyal donatı alanlarının şehrin yaşam kalitesini yükseltecek en önemli unsurlar olduğunu ifade etti. Gemlik sınırları içerisinde bulunan bütün mahallelere uzak yakın demeden oyun grubu oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Yılmaz, “Gemlik’te oyun grubu olmayan mahalle bırakmayacağız. Bu konuda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çocukların fiziksel ve kişisel gelişimi için oyun alanları büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımızın daha güzel ve özgür bir şekilde güven içerisinde zaman geçirebileceği yeni parklar ve yeni oyun alanları oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.



(Son Güncelleme: 22 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir