İbn-İ Sina Aile Sağlığı Merkezi Dualarla Açıldı

İbn-İ Sina Aile Sağlığı Merkezi Dualarla Açıldı

İbn-İ Sina Aile Sağlığı Merkezi Dualarla Açıldı

 

Gemlik’i daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan çevreye kadar her alanda önemli projeleri kente kazandıran Gemlik Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde vatandaşlarını yaşamını kolaylaştıracak projeleri de bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Ak Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Muammer Ağım Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Meriç Arzu Utku, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ardından törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2018 yılının, Gemlik için sağanak sağanak hizmet yağan bir yıl olacağını söyledi. Her hafta bir temel atma ya da bir açılış gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, bu açılış ve temel atmaların yılsonuna kadar devam edeceğini belirtti. “Hizmet ve yatırımlarla birlikte, Cumhuriyet Mahallemiz, Ortaokulu, yenilenen İlkokulu, Aile Sağlığı Merkezi, spor tesisleri ve kentsel dönüşüm sonucu oluşan çarşısıyla kendine yetecek hale gelmiş oldu” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Kuzey planlarıyla daha da büyüyecek ve yeni yapılacak konutlarla beraber büyük bir mahalle çok büyük bir cazibe merkezi olacak” dedi. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri geciktirmeksizin bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, İbn-i Sina Aile Sağılığı Merkezinin ilk iki katında sağlık hizmetlerinin verileceğini, üçüncü katının ise kültür evi olarak kullanılacağını sözlerine ekledi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan da, “Gemlik’te çok büyük yatırımların hayata geçirildiğini belirterek, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, vatandaşımıza daha iyi hizmet gitmesi ve vatandaşımızın hizmete daha kolay ulaşması adına Gemlik Belediye Başkanımız her zaman elini taşın altına koyuyor ve bu güzel hizmetleri hayata geçiriyor” dedi. İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezinin Gemlik’e hayırlı olmasını dileyen Birkan, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Son olarak söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise, “Gemlik’te her hafta ya bir temel atma ya bir açılış gerçekleştiriliyor olunmasının gurur verici olduğunu dile getirdi. “Bu anlamlı hizmetleri hayata geçiren ve yağmur çamur demeden bu güzel projeleri vatandaşların hizmetine sunan Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” diye konuşan Aydın, 2014 yılında yapılan yerel yönetimler yasası değişikliğiyle, belediyelerin hizmet adına önünün açıldığını ve okulları, sağlık ocaklarını, sosyal tesislerini ve spor tesislerini rahatlıkla yapabilir hale geldiğini söyledi. Projede emeği geçenlere teşekkür eden İsmail Aydın, İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezinin ve Kültür Evinin Gemlik’e hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın okuduğu dua ile birlikte İbn-İ Sina Aile Sağlık Merkezi ve Kültür Evi hizmete açıldı.

 



(Son Güncelleme: 19 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir