Yol Genişletme Ve Perde Duvar Çalışmaları Sürüyor

Yol Genişletme Ve Perde Duvar Çalışmaları Sürüyor

Yol Genişletme Ve Perde Duvar Çalışmaları Sürüyor

Yolların daha güvenli ve konforlu hale gelebilmesi için çalışmalar yürüten Gemlik Belediyesi, risk taşıyan birçok yerde taş duvar örme ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Perde ve Taş duvar hizmetleri ile yol genişletme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi 393.Sokaktaki çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.

Vatandaşların evlerine rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlamak adına başta dağ yamaçlarında olmak üzere mahallelerdeki bozulan yolları yenileyip genişleten Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, şev taşı döşenen alanlara estetik görünüm kazandırıyor. Eğimli arazilerde meydana gelebilecek kaymaları önlemek için taş duvar ve perde duvar gibi çalışmalar kısmi olarak tamamlayan ekiplerin, ihtiyaç durumuna göre bölgedeki diğer mahalle ve sokaklarda çalışmalara devam edeceği bildirildi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, vatandaşlardan gelen yol taleplerini ve ihtiyaçları karşılamaya devam ettiklerini söyledi. Belediye olarak talep edilen çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi 393.nolu Sokak‘ta trafik güvenliğini sağlamak için yol genişletme çalışması başlattık. Perde beton ve şev taşı çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımız için daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir