Lale Kemal Kılıç Ortaokulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Lale Kemal Kılıç Ortaokulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Lale Kemal Kılıç Ortaokulunda Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Gemlik Lale Kemal Kılıç Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı” düzenlenen törenle açıldı. Genç mucitlerin buluşlarının sergilendiği bilim fuarında öğrencilerin eserleri büyük takdir topladı.

Fuarın açılış törenine Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz,  İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Lale Kemal Kılıç Ortaokulu Müdürü Sadettin Göl, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Lale Kemal Kılıç Ortaokulu Müdürü Sadettin Göl, “TÜBİTAK 4006 bilim fuarının bu yıl ilkinin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından birisidir. Bu tür etkinlikler hayal gücü ve yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Bu vesile ile proje ortağı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesin kesilmesinin ardından, 64 öğrencinin hazırladığı 16 proje okulun spor salonunda sergilendi Fizikten Tarihe, Coğrafyadan Matematiğe ve Biyoloji ’den teknoloji alanına kadar her alanda öğrenciler tarafından gerçekleştirilen proje ve deneyleri inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, öğrencilerin başarısını takdir etti.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir