Seçimde Öncelik Dönüşümde
Seçimde Öncelik Dönüşümde

Kudüs Katliamı Siyaseti Birleştirdi

Kudüs Katliamı Siyaseti Birleştirdi

İsrail’in Amerikan destekli Kudüs katliamı, ülkemizdeki siyaseti birleştirdi. Artık, yılarca Amerikan odaklı Erdoğan nefretinin, hızlı bir biçimde Amerika’ya kaydığını görüyoruz.
Türkiye dik durduğu ve Rusya ve İran ile güvenilir ilişkiler içinde olduğu sürece, Amerika bize diz çöktüremez. Hele, Çin ile kuracağımız ekonomik ve stratejik ilişkiler, Amerika’ya Ortadoğu ve Doğu Akdeniz’de, rahat vermez.
Anadolu toprağımızın, değerini bilmeliyiz. Ve. Kudüs katliamından sonra sergilenen, birlik beraberlik görüntüsünü, devam ettirmeliyiz.
Artık tüm dünyada örgütlerini kuran, destekleyen ve kullanan ülkenin, Amerika olduğu anlaşılmıştır. Amerikan uşakları haline gelen, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirliklerinin, ne insanlığa ne de Müslümanlığa verecek, bir katkıları kalmamıştır.
Amerika’nın, tetikçi olarak kullandığı İsrail ile pamuk ipliğine bağlı İngiltere dışında, bir müttefiki kalmamıştır.
Amerika artık bir kabadayı devlet haline gelmiştir. Başkan Trump, Pentagonun bir kuklasıdır. Silah sanayinin üretimi ve her bölgede dökülen kan sayesinde, ayakta kalabilmektedir.
Başta Almanya ve Fransa olmak üzere, tüm (AB) ülkeleri, Amerika’dan uzaklaşacaktır. Artık birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.
Sadece kendi ittifakımız içinde değil, karşı ittifak ile de, birlik içinde görünmeliyiz. Tek adam demek, diktatörlük demek değildir.
Tek adamlık demek, hızlı karar alma dönemi, demektir. (2000) li yılların başlarındaki üçlü koalisyonda, Mesut Yılmaz, Ecevit ve Bahçeli’nin bir araya gelmekte nasıl zorlandıklarını, hiç unutmadık.
Kudüs Katliamı nedeniyle Yenikapı’da yapılacak miting, 15 Temmuz nedeniyle yapılan mitingden, çok daha anlamlı olacaktır. Çünkü bu miting, iktidar ve muhalefetin birleştiği bir miting olacaktır.
Terör üreticisi ve Amerika, bu birlik ve beraberlik gösterisinden, çok rahatsız olacaktır.

GÜNÜN SÖZÜ
Anneler her zaman haklıdır.
O kadar çok çekmiş ve,
O kadar çok sevmiştir ki,
Başka türlü olamaz.
‘’Sunderman’’



(Son Güncelleme: 17 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir