GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri belediye başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.
GTSO Heyetinde, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir , Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Semih Aşkın, Abdullah Kavlak , Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Buluk, Alaattin Akcan ve Hasan Hamaloğlu yer aldı.
Gemlik’in sorunlarını gündeme taşımak ve ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşmak için Ankara’ya giden oda heyeti bir dizi ziyaret gerçekleştirmiş ve ilçemizin sorunlarını gündeme taşımıştı. Bu ziyaretler hakkında başkan Sayın; Yılmaz’a bilgi verildi ve kendisinden de destek talebinde bulunuldu.
Gemlik OSB ve Dört Yol Kavşağı İçin El Birliği İle Çalışmalıyız.
Ziyaret sırasında söz alan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ; “ Gemlik her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Bursa’nın dünyaya açılan kapısı konumundadır. Görünen tabloda Gemlik Bağkur Sanayi Sitesi, Gemlik Küçük Sanayi, atölyeler ve imalathaneler artık şehrin içinde kalmıştır. Bunların yanında büyüyen sanayimiz için alt yapı artık ihtiyaca cevap vermemektedir. Bu nedenledir ki Gemlik artık bir OSB’ye ihtiyaç duymaktadır. Bu, hepimizin ortak paydada buluşarak, istişare ederek üstesinden gelebileceğimiz bir projedir. Bunun için sizlerden de destek istiyoruz.
Ayrıca Gemlik esnafı ve turizmi için son derece önemli olan ve hali hazırda ilçemize girişin kapalı olduğu dört yol kavşağı, ışıksız bir proje ile yeniden açılmalıdır. ” dedi.
Konuya ilişkin açıklama yapan başkan, Yılmaz, gerek OSB gerekse Dört Yol Kavşağımızın yeniden açılmasına yönelik tam destek vereceğini belirtti.
Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ağdemir “Kentin sorunlarının giderilmesine ve yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik her türlü çalışmada, tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK ‘lar ve kanaat önderleri ile birlikte ortak bir faydada buluşmamız oldukça önemlidir” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir