Saadet Partisi, Artvinliler Derneği’ne Konuk Oldu…

Saadet Partisi, Artvinliler Derneği’ne Konuk Oldu…

Saadet Partisi, Artvinliler Derneği’ne Konuk Oldu…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve milletvekili aday adayları ile birlikte “Gemlik Artvinliler Derneği”ni ziyaret etti. Hükümetin aldığı baskın seçim kararını değerlendiren Yıldız şunları söyledi.

“İktidar partisinin basın sözcüsü konumunda bulunan MHP’nin dile getirmesiyle, iktidar partisinin baskın seçim kararı almış olması artık ülkeyi yönetemediklerini kabul etmeleri anlamına gelmektedir. Şayet seçimleri zamanında yapmaya kalksalar sanayide, ekonomide, tarım ve hayvancılıkta geldikleri noktada sıfırı tüketip dibe vurmaktan korkan iktidar partisi baskın seçim kararıyla son kozunu oynamıştır.” diyen Yıldız konuşmasına şöyle devam etti.

“İktidar partisinin seçim manifestosu yayınlamasını yadırgadığımı da ayrıca belirtmek isterim; çünkü manifesto yayınlamak iktidarın değil muhalefet partilerinin işidir. Muhalefetin, yapacağı icraatları anlatması gayet normalken iktidarın yaptıkları ortadadır. Yeniden ben şunu yapacağım bunu yapacağım demeleri on altı senede bir şey yapmadıkları anlamına gelmektedir. Hükümete, Manifesto yayınlamak yerine Saadet Partisi’nin manifestosunu okumasını tavsiye ederiz; çünkü Milli Görüş’ün yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Allah’ın izni ile ülkemiz, Saadet Partisi ile tekrar hak ettiği yerlere gelecektir ve buna inancımız tamdır.” diyerek sözlerini noktaladı.

Dernek başkanı Hasan Yavuz ise; Saadet Partililerin yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra sözlerine şöyle devam etti. “Saadet Partisi’nin son zamanlarda ivme kazandığının ve itibar gördüğünün farkındayız. Aday adaylarınıza ve partinize başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir