Seçkin Onur’a konuk olduk

Seçkin Onur’a konuk olduk

Seçkin Onur’a konuk olduk

Geçtiğimiz Pazar günü Bursa Erkek lisesinin 135. Yılını kutladık.1957 yılı 5 Fen-A sınıfı olarak, bizde kendi aramızda toplandık. Sınıf arkadaşımız Seçkin Onur bizi Bursa’daki çiftliğinde ağırladı.
Hava şartları, Bursa dışından yapılacak katılımları engellese de, yine de moral verecek bir katılım vardı. Bakalım toplantımızda, kimler vardı.
Cemal Pazarbaşı, Oryal Kahraman, Mesut Özbatır, Adnan Tohumcu, Kenan Alpacar, Mehmet Özdeğirmenci, Mehmet Haşal ve Bekir Koyuncular toplantımıza renk kattılar.
As Merkezin arka tarafındaki, muhteşem çiftlikte, çok renkli saatler geçirdik. Dalından kiraz yedik ve nefis bir armağan paketi ile uğurlandık.
Hepimiz öğrenciliğimizde, topluca okuldan kovulmuştuk. Ama hayat okulunda, sorumluluğumuzu hatırladık ve kendi çapımızda başarılar yakaladık yarım asrı aşkın bir süreden beri, birbirimizi hiç bırakmadık.
Bu dostluğun çözülmemesi için, bu birlikteliği hep ilgi ile besledik. Son yıllarda yaptığımız toplantılarda, tüm kadroyu yakalayamasak da, beraberliğimizi canlı tutmayı başardık.
Hepimiz, kendi çapımızda bir yerlere geldik bizi birbirimizden soğutacak, angaryalardan uzak durduk. Bu toplantıların bir terapi toplantısı olduğunu, hissettik. Son dönemlerde bu terapi toplantılarında ev sahipliği yapan Seçkin Onur’un hepimize örnek davranış sergilediğine, tanık olmaktayız.
Hiçbirimiz bir diğerimizle ekonomik bağlılık içinde değiliz. İşte böyle bir ortamda, sahip olduğumuz imkanları birbirimizle paylaşmanın tadını çıkarıyoruz.
Bir süreden beri, Bursa Erkek Lisesinden kız öğrencilerin de mezun olduğunu, görüyoruz. Gelecekteki sınıf toplantılarının, cinsiyet farkı gözetilmeden yapılmasını arzu ediyoruz.
Bu sene 135. Kuruluş yılı nedeniyle, yaptığımız toplantıya ev sahipliği yapması nedeniyle, sınıf arkadaşımız Seçkin Onur’a teşekkür ediyoruz. Kendisine ve yakınlarına, sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.
Ve. Yüce Tanrımızdan, gelecek sene de böyle bir kutlamada bulunmayı nasip etmesini, istiyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ
Birini yenmek, çok kolaydır
Asıl zor olan, birini kazanmaktır.
‘’Edith Wharton’’



(Son Güncelleme: 15 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir