GTSO’da Yeni Yönetim İlk Meclis Toplantısını Yaptı

   GTSO’da Yeni Yönetim İlk Meclis Toplantısını Yaptı

GemlikTicarte ve Sanayi odası yapılan seçimlerin ardından oluşan yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Oda meclisi yönetim kurulunun talebi doğrultusunda eleştiri konusu olan belge ücretlerinin kaldırılmasını oybirliği ile kabul etti.

GTSO Meclis başkanı Hasan Yıldırım’ın çağrısı üzerine ilk toplantısını yapan meclis üyeleri ve yeni yönetim kurulu Mart ve Nisan 2018 aylarına ait gelir gider bütçesini onaylarken, hesapları inceleme komisyonuna Ahmet Çakmak ve Mehmet Akın’ı seçti.

Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir’in özellikle üye ziyaretlerinde gündeme gelen faaliyet belgesi taleplerinde alınan ücretlerin kaldırılması teklifini gündeme getirerek yönetim kurulu olarak bu konudaki son karar meclisindir dedi. Meclis başkanı Hasan Yıldırım’ın oylaması ile meclis üyelerinin tamamı söz konusu alınan belge ücretlerini kaldırdı.

Oda yönetim kurulunun geçen hafta Ankara’da yapılan Akparti Milletvekili İsmail Aydın, CHP Milletvekili Lale Karabıyık, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile yapılan görüşmlerde meclis üyelerine anlatıldı.

GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, “görüşmelerin Gemlik için çok önemli  geçtiğini, Gemlik’ten bir milletvekili adayı, bağımsız üniversite, organize sanayi bölgesi ve Gemlik’e dörtyol mevkiinden giriş yapılması ile alakalı temaslarının olduğu” belirtti. Ağdemir, “Askeri haranın olduğu bölgede yer alan arazinin organize sanayi alanı olarak kullanılması için TOBB başkanı ile birlikte bir takım ziyaretlerin yapılacağı ve önemli sonuçlar alacaklarını” kaydetti.

GTSO Meclis üyesi Mahmut Solaksubaşı, “söz konusu arazinin Gemlik’in ihtiyaçları konusunda değerlendirilmesi gerektiğini, burada başka bir oluşumun bir proje geliştirmemesi gerektiğini” söyledi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir