Saadet Partisi Giresunlular’da…

Saadet Partisi Giresunlular’da…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra milletvekili aday adaylarının da katıldığı çok sayıdaki partilerle “Giresunlular Derneği”ni ziyaret etti. Burada bir konuşma gerçekleştiren Yıldız şunları söyledi;
“Ülkemizin birinci gündemi malumuz üzere 24 Haziran seçimleri. Seçimler ne kadar önemli olursa olsun, bir o kadar daha önemli olan ve üzerinde titizlikle durduğumuz halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasını sağlayan değerlerin devamlı olmasını kutuplaşma ve ayrımcılıktan uzak siyaset yapılmasını önemsiyoruz. Seçimler, siyasi partiler arasında yapılan bir savaş değildir. Seçimler, siyasi partilerin bir birleriyle olan rekabetidir. Her siyasi parti görüşü doğrultusunda halkın huzuruna milletvekili adaylarını sunar ve cevabını yine halktan alır. Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak bizlerde milletvekili adayı olacak arkadaşlarımızı yaklaşık bir ay kadar önce yaptığımız temayül yoklaması ile belirledik. Bu doğrultuda, Ekrem Acar, Hamza Aygün ve Can Tatar’ı milletvekili aday adayı olarak seçtik. Aday adaylarımızın her biri bizim için değerlidir. Sadece ilçemizin değil, ülke genelinde Saadet Partisi aday adaylarının ve teşkilat mensuplarımızın geçmişlerinde kara bir leke bulamazsınız; çünkü Saadet Partisi’nin görüşü Milli Görüş’tür. İlkesi ‘Önce Ahlak ve Maneviyattır.’ Bu ilkeler doğrultusunda, Milli Görüş zihniyeti geçmişte koalisyon hükümetleri ile iktidara gelmiş kısa sürede halkı ve ülkesi için unutulmayacak hizmetler vermiştir. Değerli halkımız Milli Görüş’ü tek başına iktidara getirdiğinde ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın temellerini atmış olacaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Giresunlular Derneği Başkanı Halil Ataç’da, “Saadet Partililerin yapmış olduğu ziyaretten memnun olduklarını ve gerek yerelde gerekse genelde Saadet Partisi’nin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. 24 haziran seçimlerinde ilçemizi Gemlik’te yaşayan bir arkadaşımızı milletvekili olarak görmeyi arzu ederiz. Bu doğrultuda çalışan ve aday adayı olan arkadaşlarımıza da başarılar dileriz.” Şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir