Park Ve Bahçeler Yeşilleniyor

Park Ve Bahçeler Yeşilleniyor

Park Ve Bahçeler Yeşilleniyor

 

Gemlik Belediyesi tarafından ilçede başlatılan yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında ilçe sınırları içerisindeki yeşil alanların bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde düzenleme ve yenilenme hazırlıklarına başlayan Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar ve yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parkların canlanması için çalışmalarını arttırdı.

İlçenin dört bir yanının yeşillendirilmesi adına çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, “İlçede yeşil alanlar ve parklarda yaptığı bakım ve peyzaj çalışmaları sayesinde vatandaşların gün içerisinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilmelerini sağlamak adına park sınırları içerisinde çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinleme alanlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra gerekli çevre düzenlemelerinin de yapıldığını söyledi.

 



(Son Güncelleme: 13 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir