KOZA'da Arkas Genel Müdür Yardımcısı İle Yararlı Bir Söyleşi

KOZA’da Arkas Genel Müdür Yardımcısı İle Yararlı Bir Söyleşi

KOZA’da Arkas Genel Müdür Yardımcısı İle Yararlı Bir Söyleşi

Arkas Denizcilik ve Nakliyat AŞ de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Şahin, Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

“Gençlerle Beraber” temalı söyleşi programında Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Abdullah Tuncer açılış konuşması yaptı. Yaptığı konuşmada “Okulumuz stratejik planı hedefleri çerçevesinde yapılan faaliyetler kapsamında öğrencilerimize artı değer katmak için bu programı düzenledik. Değerli misafirimiz davetimizi kabul ederek bize yoğun iş temposu arasında bize vakit ayırdı.” dedi.

Yapılan açılış konuşması ve davetten sonra öğrencilerin karşısına çıkan Murat Şahin, Genel Müdür Yardımcılığını yaptığı Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.Ş. yi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunum ardından kendisini tanıtan Genel Müdür Yardımcısı öğrencilerle iş yaşamı ve meslek hayatında kendilerini farklı kılabilmek için tavsiyelerini ve deneyimlerini paylaştı.

Öğrencilere iş hayatında başarılı olabilmek ve farkındalık oluşturabilmek için iyi derecede İngilizce bilmeleri gerektiğini vurguladı. Arkas Denizcilik ve Nakliyat AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Şahin, öğrencilerle yaptığı söyleşide İngilizce ile birlikte olmazsa olmazının anadilimiz Türkçeyi çok iyi bilmek ve kullanmak gerektiğini söyledi.

Söyleşi sonunda Koza Meslek ive Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sorularıyla katıldığı program yaklaşık iki saat sürdü. Öğrenciler açısından oldukça yararlı geçen söyleşiden sonra, okulu gezen ve çok beğenen Şahin, okulun Uygulama Anasınıfı, Güzellik Merkezi ve 600 kişi kapasiteli yemekhanesiyle adeta bir işletme gibi de çalışması Gemlik ilçesi açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Ziyaretin sonunda, katkılarından dolayı Arkas Denizcilik ve Nakliyat AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Şahin’e Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü adına okul müdürü tarafından teşekkür belgesi ve hediyesi sunuldu.

 

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir