GTSO'dan Hisarcıklıoğlu Ziyareti

GTSO’dan Hisarcıklıoğlu Ziyareti

GTSO’dan Hisarcıklıoğlu Ziyareti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Semih Aşkın, Abdullah Kavlak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Buluk, Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreteri Agah Arda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Uzun Yıllardır beraber çalıştığımız TOBB Başkanımızı ,Gemlik Ticaret Sanayi Odası olarak bu dönemde destekliyor,kendilerine seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.
Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ağdemir ayrıca üyelerimiz tarafından yoğun ilgi gören Nefes Kredisi için de TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan maddi destekte bulundu.
Ziyarette ayrıca Yönetim Kurulu üyeleri , Gemlik’te Organize Sanayi Kurulması konusunda Hisarcıklıoğlu’ndan destek istedi. Hisarcıklıoğlu bu konuyla ilgili olarak Sanayi Bakanıyla bir randevu alacağını ve bu konuda GTSO’ya tam destek vereceğini ifade etti.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir