Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

Anneler Gününün Ardından – Kupa Akhisar’da

Anneler Gününün Ardından – Kupa Akhisar’da

Yaşadığımız her dönemde, annemizin önemini hissederiz. Çünkü o bir kaynaktır. Bir koruyucudur. Hem bir öğretmen, hem de bir arkadaştır. Hiçbir karşılık beklemeden, bizi her şeyini vermiştir.

En ağır angaryalarımıza, hayır dememiştir. Yüzünü bile ekşitmemiştir. Bu bakımdan, onun hakkını ödememiz imkansızdır.

Peki bu değerli insanı mutlu etmek için ne yapmalıyız. İlgi göstermeliyiz. Hem de ‘’öf bile demeden’’ sahip çıkmalıyız. Ona, yakın durmalıyız.

Eğer vefat ettiyse, ara sıra mezar ziyareti yaparak ruhunu parlatmalıyız.

Akhisar Kupayı Aldı

Türkiye kupasını, Fenerbahçe’yi mağlup eden, Akhisar spor aldı. Süper Ligde Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yenen Akhisar spor, Diyarbakır’da da, boş geçmedi.

Hızlı paslarla Fenerbahçe’yi yoran Akhisar spor, hızlı kontrataklarla sonuca ulaştı. Duran toplardaki üstünlükleri ile kupayı hak ettiler.

Kupa finalinde, nefis kafa golleri izledik. Fernandao’nun kafa golü, muhteşemdi. Aynı oyuncunun, gol olmayan kafa şutları da, mükemmeldi.

Fenerbahçe stadında oynamayan bir Fenerbahçe’nin, ne kadar çaresiz kaldığına, Diyarbakır’da ki maçta iyice tanık olduk.

Arda Turan’ın 16 maçlık cezası da, futbol kamuoyunda büyük yankı buldu. Arda’nın Federasyona olan öfkesi ile Federasyonun Arda’ya olan kini çatışınca, ortaya böyle bir rekor cezanın çıktığını, hissediyoruz.

Aslında, Arda’nın hakeme yaptığı büyük saygısızlıktan sonra, bir basın toplantısı yapmasını beklemiştik. Bu toplantıda dilenecek ‘’büyük özür’’ bu cezayı hafifletebilirdi.

Geçmişte bir maç dönüşü havalimanında kavgaya karışan Başakşehir’li futbolcular, hemen bir özür deklerasyonu yayınlayarak, büyük bir cezanın verilmesini önlemişti.

Aslında perde arkasında, Arda’nın bu transferden mutsuz olduğunu, Başakşehir’in ise bu transferden, huzursuz olduğunu, hissetmekteyiz.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir