Doğan Partisinden istifa etti

Doğan Partisinden istifa etti

Doğan Partisinden istifa etti

MHP’den Gemlik Belediye Meclis Üyesi olan Osman Doğan, Partisi olan MHP’den istifa etti.
2 dönem meclis üyesi olan ve bir dönem de Belediye Başkan Adayı olan Osman Doğan açıklamasında 11.05.2018 günü istifa ettiğini vurgulayarak ideallerine aykırı bir partiye oy vermeyeceğinden üyesi olmayı doğru bulmadığını vurguladı.
”Günün birinde yeniden yuvama dönmek ümit ve arzusu taşıyorum” sözlerine de yer veren Doğan, istifasıyla alakalı açıklamasını basın kuruluşları ile paylaştı.
Doğan’ın istifası ile meclisteki MHP sandalye sayısı 7’ye düşerken bağımsız üye sayısı Ömer Uslu ile birlikte 2’ye çıkmış oldu. Bu sonuçla MHP ve CHP’nin sandalye sayısı eşitlenirken, Ak Parti 15 meclis üyesi ve başkanla çalışmalarına devam edecek.

Özcanbaz; Doğan Meclisten De İstifa Edecek

MHP Meclis Üyesi Osman Doğan’ın istifası ile alakalı MHP Gemlik İlçe Başkanlığından yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Doğan’ın sadece partiden değil Belediye Meclisinden de istifa edeceği belirtildi.

Sonraki Mecliste Vedalaşacak

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’ın açıklaması şu şekilde;”Milliyetçi Hareket Partisine, Belediye Başkan Adayı, meclis üyesi olarak hizmet etmiş Sayın Osman Doğan Bey, kendi düşüncelerinden dolayı partimizden istifa etmiştir. İstifa öncesinde de kendisiyle konuyu görüştük. Yaptığımız görüşme neticesinde, devam etmek istemediğini bize açık bir dille ifade etti.

Ayrıca, Osman Doğan’ın sadece partimizden istifa ettiği ve meclis üyeliğine devam edeceği şeklinde söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisiyle yaptığımız görüşmede, önümüzdeki Gemlik Belediye Meclisi toplantısında meclis üyeleriyle vedalaşacağı ve Belediye Meclis Üyeliğinden de istifa edeceğini beyan etmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir