Saadet Partisinden Derneklere Ziyaret

Saadet Partisinden Derneklere Ziyaret

Saadet Partisinden Derneklere Ziyaret

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Ahmet Vakkas Yıldız başkanlığında dernek ziyaretleri yapmaya devam ediyor. Çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve milletvekili aday adaylarının da katıldığı bu ziyaretlerde Saadet Partililer büyük ilgi görüyor.

Ziyaretlerinin ilk durağı olan “Batı Karadeniz Derneği”nde başkan Sebahattin Kul ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretin gündemi ‘Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri’ oldu. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yıldız, şunları söyledi.

“Malumunuz üzere önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimleri diğer seçimlerden farklı kılan bir yanı var. Bu seçimler, parlamenter sistemin yerine başkanlık sistemini getiriyor. İlke olarak, Başkanlık Sistemi’ne karşı değiliz; fakat seçilecek olan başkanın denetlenebilir olması önem arz ediyor. Meclisin ikinci planda kaldığı yasama, yürütme ve yargı’nın bir kişinin elinde olmasını doğru bulmuyoruz. Sonuç olarak bizim düşüncemiz; başkanlık sistemine geçilebilir; fakat tek adamlık ülkenin hayrına olmaz diye düşünüyoruz. Tek adamlık, bozuk olan ekonomimizi daha da zor durumlara sokar. Ülkeye olan güveni sarsar ve bunun sonucunda zaten az sayıdaki üretime dönük faaliyet gösteren fabrikalarımız, tarım ve hayvancılık sektörümüz sekteye uğrar.” şeklinde konuşan Yıldız, daha sonra, dernek başkanı Sebahattin Kul’a, kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kul ise, Saadet Partililerin yapmış oldukları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve “Derneğimiz ilk açıldığında bizleri ilk ziyaret eden parti olarak onurlandırdınız. Yaklaşık iki hafta önce, partinize yapmış olduğumuz ziyaretimizden hemen sonra bizleri unutmayışınız bizleri duygulandırdı. Saadet Partisi’ni ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızın karşılığını almanızı temenni ediyor ve çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 



(Son Güncelleme: 10 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir