CHP Seçimlere 3 Koldan Start Verdi

CHP Seçimlere 3 Koldan Start Verdi

CHP Seçimlere 3 Koldan Start Verdi

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına İslamköy Mevkii’nden başladı. Ardından ise, Adliye ve Güvenli köylerini ziyaret etti.  Muharrem İnce’ye halkın teveccühü büyük olduğunu belirten CHP’liler, Bu iş ‘tamam’ dedi.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan ve Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula, Gençlik Kolu Başkanı Suat Ülgen, Kadın Kolu Başkanı Mehtap Ünlü ve Milletvekili Aday Adayı Kemal Atan ile  İslamköy, Adliye ve Güvenli mahallelerine çıkarma yaptı.

“İnce ivme kazandırdı”

Partimizin adayı Muharrem İnce olduğu günden itibaren vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz diyen CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, “Sayın İnce Gemlik’i adeta ikinci memleketi gibi görüyor. Adaylığı açıklandığından beri vatandaşlarımızdan yoğun ilgi ve destek görüyoruz. Memleketimizin evladı olan Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. Vatandaşlarımızda bizle aynı fikirde, 16 yıldan beridir siyasi tartışmalardan ve ayrıştırıcı politikalardan sıkılmış durumda bizlerde bunun farkındayız. Sayın İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

“Çiftçi kötü durumda”

Çiftçinin önceden bir havuz zeytin ile düğününü yapabildiği, evini yapabildiğini belirten Cemil Acar, “Görüyoruz ki zeytincimiz çok kötü durumda, Türkiye’de devletten destekleme alamayan nadir yerlerdeyiz. Biz ilçe başkanlığımız olarak köy köy gezerek imza kampanyaları düzenlemiş bu konuda destek istemiştik. Ne yazık ki hükümetimizden olumlu anlamda bir adım göremedik. O günden bu yana mazot 1 tl arttı. Gübre neredeyse %20 zamlandı. Çiftçi için her şey gün geçtikçe kötüye gidiyor. Bizde bu kötü gidişe dur demek için Muharrem İnce’nin liderliğinde köylümüzü hak ettiği refah seviyesine kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir