Akyıldız davasında Yargıtay kararı onadı

Akyıldız davasında Yargıtay kararı onadı

2015 yılı Aralık Ay’ında Düzgün Akyıldız’ı Kumla yolu dönüşünde internet kafenin önünde bıçaklayarak öldürmekten tutuklu Erşan Yıldız’a verilen müebbet hapis cezası onandı.
Akyıldız’ın eşi Irmak Akyıldız, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; İlk defa bugün; güzel yürekli dostlarımıza, içimde huzuru hissederek yazıyorum. Davamız temyiz ve indirim yapılmaksızın Yargıtay’dan da onandı. Müebbet kararı kesinleşti ve dosyamız kapandı.
Hiç tanımadığı bir adamın kalbine sapladığı 14cmlik ekmek bıçağı, onun boynunda şimdi. 25 yıl (Müebbet) kararı kesinleşti. Artık geri dönüşü yok, o caninin hiçbir umudu yok. Üstüne eklenecek diğer cezalarıyla ömür boyu o delikte kalacak. Şükürler olsun Rabbime, şükürler olsun yanımızda duran tüm dostlarımıza….İçimdeki karanlık kuşku kuyularını dağıttılar. Kocamın huzurunu hissediyorum sanki.
İlk yanan ben değilim, belli ki sonda olmayacağım. Ama sizlerin sayesinde, bizim davamız emsal oldu. Düzgünümün sözü yerde kalmadı. Acımız dinmese de, geri getiremesek de arkasından yapılabilecek en iyi şeyi yaptık. Hayatımızı karartan o pisliğin elinden hayatını aldık.
Bizim gibi desteğe ihtiyaç duyan diğer aileler için, ben sayfamızı kapatma kararı aldım. Hepinizin beni anlayacağını umuyorum. Ve bir güzel haber daha. Evlat edinme biriminden olumlu dönüşler alıyoruz. Eğer uygun bulunursam Düzgünümle benim bir oğlumuz olacak. Çınar Düzgün Akyıldız inşallah babası gibi güçlü, güzel yürekli bir adam olarak yetişecek.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir