STK'lar Gemlik'ten Vekil İçin Toplandı

   STK’lar Gemlik’ten Vekil İçin Toplandı

   STK’lar Gemlik’ten Vekil İçin Toplandı

Gemlik Atatepe Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda, Gemlik’te bulunan Sivil toplum Kuruluşları, Dernek Başkanları, Oda Başkanları, Spor Kulüpleri Başkanları Gemlik’ten Milletvekili söylemini yinelediler.

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Zafer Işık öncülüğünde yapılan toplantıda, diğer aday adaylarından Necdet Yılmaz, Faruk Aktaş ve Murat Çakır da yer alırken, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve İlçe Başkanı Yaşar İslam da iştirak etti.

Işık; Gemlik Hem İktidarda, Hem Muhalefette Temsil Edilmeli

Toplantıda ilk sözü alan Aday Adayı Zafer Işık; ”Toplantımızın amacı 24 Haziran Genel Seçimleri ile alakalı. Bilindiği gibi Bursa iki bölgeye ayrıldı ve Gemlik’ten de milletvekili çıkarılma konusu gündeme geldi. 1 Kasım seçimlerindeki oy oranlarına da bakılınca, bizim bölgemizden milletvekili çıkması mümkün görülüyor.

Bizler arzu ederiz ki, CHP, MHP ve diğer partilerden de Gemlik’ten aday çıksın. Gemlik, hem iktidar anlamında, hem muhalefette temsil edilebilsin. Gemlik’ten vekil çıkma kararı verilirse, bizler kendi aramızda centilmence yarışabiliriz. Bu nedenle, hangi arkadaşımız Gemlik’ten aday olursa, destekçisi olacağız” dedi.

Yılmaz; Müstakil Vekil

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Adaylarımız hem partimizi, hem de Gemlik’i temsil etmek adına yola çıktılar. Arkadaşlarımızın içinde uzun dönem siyaset yapan ve sorunlara vakıf olabilecek isimler de var. Bizler müstakil bir vekil arzu ediyoruz. Bu vekilin de, öncelikle Gemlik Üniversitesi için talepte bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrasında STK temsilcileri, vekil adayları, belediye başkanı ve ilçe başkanı birlikte fotoğraf çektirerek ”Gemlik’ten Vekil İstiyoruz” mesajı verdiler.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi

Başkan Şükrü Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir