Sosyal Yaşam Merkezi Konferans Salonu Yenileniyor

Sosyal Yaşam Merkezi Konferans Salonu Yenileniyor

Kongre, konferans, seminer, panel ve benzeri birçok etkinliğe ev sahipliği yapan, mevcut fiziki şartları etkinliklere yetersiz kalan Sosyal Yaşam Merkezi, Gemlik Belediyesi tarafından revize edilerek yeniden hizmete girmeye hazırlanıyor.

Revize çalışmaları kapsamında açık ve kahve renk tonlarıyla estetik görünüme kavuşacak olan Sosyal Yaşam Merkezi Çok Amaçlı Salonuna, Selçuklu Mimari eserlerinde kullanılan geometrik motifler ile modern bir görünüm kazandırılacak. Engelli vatandaşlara özel koltukların yanı sıra ışıklandırma ve ses sistemleri ile baştan aşağıya yenilenecek olan çok amaçlı salon, 600 kişiye hizmet verecek.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sosyal Yaşam Merkezi Konferans Salonunun ilçede kongre, seminer, panel, konferans ve benzeri gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirterek, “Bu gibi etkinliklerde salonumuz fiziki şartları itibari ile yetersiz kalıyor, tam anlamıyla da hizmet veremiyordu. Bir proje geliştirerek bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladık. 600 kişi kapasiteli konferans salonumuzda başlattığımız çalışmalar önümüzdeki aylarda tamamlanacak. Tiyatro, konferans, seminer ve çeşitli etkinliklerin düzenlenebileceği çok amaçlı salonumuz, günümüz koşularına göre yeniden düzenlenerek halkımızın kullanımına açılacak” dedi.



(Son Güncelleme: 3 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir