Kuzey Planları'nda Kat Artışı Gündemde

Kuzey Planları’nda Kat Artışı Gündemde

Kuzey Planları’nda Kat Artışı Gündemde

Gemlik Belediye Meclisi Mayıs Ay’ı ilk toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

Doğrudan gündem maddelerine geçilen toplantıda çeşitli derneklere yardım ve imar ile alakalı konular görüşüldü. Gürcistan Acara bölgesine destek konusu da meclis gündemine geldi. Destek maddeleri, sonraki oturumda görüşülecek.

KUZEY PLANLARINDA KAT ARTACAK MI?

Önergeler bölümünde ise dikkat çeken konu Kuzey İmar Planlarının kat ve katılım konuları ile alakalı değişiklik önerisiydi. Meclis Üyeleri Emir Kantur ve Orhan Sefil tarafından meclise getirilen öneride, Kuzey İmar Planlarında mevcutta bulunan kat ve donatı olanlarının yüksekliği ve bu oranların Belediye tarafından yapılan toplu konutlardaki şartlara getirilmesi ile alakalı çalışma yapılması istendi. Konu İmar Komisyonuna sevk edildi.

Kuzey Planları’nda Kat Artışı Gündemde

EROL PINAR ADI SOKAĞA VERİLECEK

1980 döneminin Ülkücü Şehitlerinden Erol Pınar’ın isminin şehit edildiği Alemdar Caddesi Ballı Sokak’a verilmesi önerisi meclise sunuldu. Bu öneri de ilgili komisyonlara sevk edildi. 1 Ağustos 1980’de evinden işine giderken çapraz ateşe tutularak şehit edilen dönemin MHP İlçe Sekreteri Erol Pınar’ın isminin yaşatılması konusu, Ülkücü camiada da heyecan yarattı.

TELEKOM’DAN ŞİKAYET

CHP Meclis Üyesi Galip Gür, Telekom ve internet ile alakalı sorunları gündeme getirdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da; ”Muhtarlarla yaptığımız toplantılarda da en büyük şikayetler hep Türk Telekom özelinden oldu. Bizler de konuya eğileceğiz” dedi.



(Son Güncelleme: 3 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir