Gemlikli Fenerbahçeliler Atatürk’ün huzurunda

Gemlikli Fenerbahçeliler Atatürk’ün huzurunda

Gemlik Fenerbahçeliler Derneği, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Fenerbahçe’yi ilk ziyaretinin 100’üncü yılında Anıtbakır’de yerlerini aldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü ve ona bağlı olarak faaliyet gösteren dernekler tarafından yapılan programa, Gemlik İskele Meydanından Gece 01.00’de kalkan otobüslerle katılan dernek üyeleri, Atatürk’ün huzuruna sabah saatlerinde vardırlar.

Dernek başkanı Emir Ertem, Başkan Yardımcısı Hayati Aksoy ve Genel Sekreter Emin doğru öncülüğünde yapılan ziyaret programına Gemlik Fenerbahçeliler Derneğinden 117 kişi katıldı. Ziyaret sonrasında konuşan Başkan Ertem; ”Böyle anlamlı bir ziyarette, atamızın huzuruna Gemlik’ten önemli bir sayı ile gitmekten mutluluk duyduk. Tüm işini gücünü bırakarak, 3 Mayıs 1918’deki Ulu Önderimizin ziyaretinin 100’üncü yıl dönümünde yanımızda olanlara teşekkür ediyorum. Anıtbakır’deki coşku ve birliktelik örnek bir mesaj vermiştir” dedi.



(Son Güncelleme: 3 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir