Bulut ‘’ Şimdi Destek Olma Zamanı Gemlik

Bulut ‘’ Şimdi Destek Olma Zamanı Gemlik

Bulut ‘’ Şimdi Destek Olma Zamanı Gemlik

Türkiye Basketbol 1.ligi yükselme finallerinde 3.maçına çıkacak Gemlik Basketbol  5 mayıs Cumartesi saat 17:00 ‘da Artvin Belediye ile mücadele edecek. Gemlik Basketbol  1 galibiyet 1 mağlubiyet ile toplam 3 puan ile  Final grubunda 4. sırada yer alırken Artvin Belediye aldığı 2 mağlubiyet ile  2 puan ’la  8.sırada yer alıyor.

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı ‘Berkay Bulut ‘’ Sportif olarak iyi işlere imza atıyoruz. İlçe olarak halkıyla , kurumuyla  ve kuruluşuyla herkesin maddi ve manevi olarak destek olmasının önemli unsur olduğunun dile getirerek. Gemlik’te  yönetim kurulu arkadaşlarımız ile iyi bir hava oluşturduk . Bu havanın daha üst seviyelere çıkmasını sağlayan Genel menajerimiz Yahya Gümüş , Antrenörümüz Fatih elbaş ve Sporcularımızın büyük fedakarlık göstermesi  Gemlik isminin 8’li finallerde temsil edilmesini sağladı.

Şimdi Gemlik olarak rakiplerine karşı mütevazi  bir bütçeye sahip takımımıza 5 mayıs Cumartesi saat 17:00 da  oynanacak Artvin Belediye müsabakasında destek olma zamanı . Gemlik olarak hep birlikte ilçemiz için mücadele etmemiz gerekiyor bu yüzden  cumartesi  günü  Gemlik Halkını , Kuruluşu  ,Kurumu  , Mülkü amirleriyle  ve Spor severleriyle Gemlik ilçe spor salonuna bekliyoruz.

 



(Son Güncelleme: 3 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir