Avcı'dan Ağdemir'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Avcı’dan Ağdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Avcı’dan Ağdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gemlik Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Mevlüt Avcı, Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının yeni seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Avcı beraberinde kooperatif yönetcisi Sedat Gürle ve kooperatif müdürü Kenan Karakaş ile yaptığı ziyarette, heyeti Yönetim kurulu başkanı Ağdemir’in yanı sıra oda yönetim kurulu başkanvekilleri Semih Aşkın ve Abdullah Kavlak ile yöneticiler Şefik Yılmaz, Hasan Hamaloğlu, Fatih Buluk ve Alaattin Akcan karşıladı.

Gemlik Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Mevlüt Avcı yapılan oda seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek,  göreve gelen yeni yönetim kuruluna da başarılar temenni etti.

GTSO Başkanı Paşa Ağdemir’de uzun yıllar oda başkanlığı yapan Kemal Akıt’tan görevi devraldığını ifade ederek, “Kemal  abiden devraldığımız görevi  dahada ileri götürmek zaten yüksekte olan çıtayı sürdürmek için elimizden gelen tüm gayret ve özveriyi göstereceğiz” dedi.

 



(Son Güncelleme: 3 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir