Odalar da ”Gemlik’ten Aday” dedi

Odalar da ”Gemlik’ten Aday” dedi

Ak Parti Bursa 2. Bölge Aday Adayı Zafer Işık GTSO, Esnaf Odası ve Ticaret Borsasını ziyaret etti.

GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, daha önce Gemlik’ten milletvekili çıkarılması ile alakalı isteğini beyan etmişti. Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki de, Gemlik’ten milletvekili çıkarılmasının hem ilçe, hem de Gemlik esnafı adına önemli olduğunun altını çizdi.

Beki; ”Biz arzu ederiz ki, meclise girecek tüm siyasi partilerden milletvekillerimiz olsun. Gemlik her zaman daha fazlasını hak etmiştir. Bizler de esnaflar olarak bu düşüncedeyiz. Gemlik’te bu makamları hak edecek her siyasi görüşten insan potansiyelimiz mevcuttur. Siyasi partilerin Gemlik’e bakış açılarını bu yönde geliştirmesi gerekmektedir.

Bizler Gemlik’in hak ettiği değeri kazanmasını istiyoruz. Uzun yıllardır Gemlik’ten vekilimizin olmamasından da artık ciddi manada rahatsız oluyoruz. Gemlik’te tüm siyasi partilere bizler eşit davrandık. Esnafımız da her gelen siyasi partiyi kendi partisi olsun, olmasın saygı ile karşıladı. Siyasi Partilerin de Gemlik’e hak ettiği değeri vermesinin zamanı geldi” dedi.



(Son Güncelleme: 2 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir