Başkan Yılmaz Asker Adaylarıyla Yemekte Buluştu

Başkan Yılmaz Asker Adaylarıyla Yemekte Buluştu

Gemlik Belediyesi tarafından, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan gençlere, “Asker Yemeği” etkinliği düzenlendi.

Bölge Parkında düzenlenen yemeğe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, Şube Komutanı Adem Akal ve Belediye Meclis Üyeleri’nin yanı sıra askere gidecek gençler ve aileleri katıldı.

Kuran-i Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı askere gidecek gençler için dua etti. Romanlar Derneği Tasavvuf Musikisi Grubunun da ilahileri ile eşlik ettiği gecede, Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Atış’ın oğlu Ali Taha Atış, okuduğu “Dua” Şiir’i ile herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Programda Asker adaylarına hitap eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz “Ana kucağından Peygamber ocağına, şerefli ordunun şerefli askeri olma yolunda askere gidecek olan gençlerimize hayırlı tezkereler dilerim. Tüm askerlerimizi önce Allah´a, sonra devletimize emanet ediyorum. Anaların kınalı kuzularını, babaların yiğitlerini güle oynaya asker ocağına gönderdiği sürece vatan toprakları hiçbir zaman bölünemeyecektir. Türk milleti inançları, örf ve adetleri gereği asker ocağını Peygamber ocağı kabul etmiştir. Sağ salim yuvalarınıza dönmeniz dileklerimle, yolunuz açık olsun“ diye konuştu.

Yemek sonrasında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, asker adaylarına çeşitli hediyeler takdim etti. Günün anısına çekilen fotoğraflar ile program sona erdi.

 

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir