Efendioğlu'ndan Gazetemize Ziyaret

  Efendioğlu’ndan Gazetemize Ziyaret

  Efendioğlu’ndan Gazetemize Ziyaret

Bursa Akparti Milletvekili aday adayı Ergün Efendioğlu gazetemizi ziyaret etti. Efendioğlu’nu Gaztemiz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hurşit Topal ve gazetemiz yazarlarından  Gencay Yılmaz karşıladı.

Efendioğlu ziyaretinde “kendisinin işyerinin Orhangazi’de olmasına rağmen 20 yıla yakındır Gemlik’te ikamet ettiğini ” ifade etti. Efendioğlu, “Orhangazi’de 2 dönem Ticaret ve Sanayi odasında yönetim kurulu başkanlığı yaptığını” söyleyerek,” burada ki görevimizi daha genç arkadaşlarımıza devrettik. Hizmette yer ve sınır yok. Allah nasip ederse 24 Haziran seçimlerinde ticaret yaptığımız, ekmeğini yediğimiz, havasını kokladığımız bölgemiz adına hizmet etmek için kutlu bir yola çıktık.İnsanımıza ve ülkemize daha fazla hizmet edebilmek adına,  Ak Parti Bursa  Milletvekili aday adayı olarak başvuru yaptım.  Ülkeme ve Yaşadığım bölgeye elimden geldiğince katkı sağlamak istiyorum.Bana inanan ve güvenen herkesin desteğini bekliyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Hurşit Topal’da, “Gemlik ve Orhangazi birbirine çok yakın ve ticari ilişkiler açısından da önemli bir rol oynuyorlar. Bu bölgede çıkan bir milletvekilinin aynı zamanda siyaseten yerel yöneticilere abilik görevinin yanı sıra, Bursa Büyükşehir için bir arabulucu, genel idare içinde Ankara’da bir irtibat noktası ve hizmetlerin takibi içinde adeta bir bakan rolü alması gerekiyor.Bölgemizdeki konuları bilen birisi olarak, halka hizmet  noktasındaki girişiminizde başarılar” diliyorum dedi.



(Son Güncelleme: 1 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir