Saadet Partisi ‘Keramettin Yılmaz’ı Ziyaret Etti…

Saadet Partisi ‘Keramettin Yılmaz’ı Ziyaret Etti…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık on beş yıldan beri ‘Orhangazi İlçe Seçim Müdürlüğü’ görevini yürüten ve YSK’nın yeni yasal düzenlemesinin ardından ilçemize atanan Keramettin Yılmaz’ı ziyaret etti.
Misafirlerine ev sahipliği yapan Yılmaz, Saadet Partililerin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı sohbetinde şunları söyledi. “Bizler devlet memuruyuz. Bu güzel vatanımızın neresinde olursa olsun görevimizi seve seve yaparız. Bulunduğumuz makam itibariyle tüm siyasi parti teşkilatları ile iç içeyiz ve her partiye aynı mesafedeyiz. Biz, devletimizin koymuş olduğu kurallar çerçevesinde görevimizi yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı ve partililer adına ‘Keramettin Yılmaz’a hoş geldiniz diyen Yıldız ise şu sözleri söyledi. “Bizlerde uzun yıllardan beri siyasetin içerisindeyiz. İlçe seçim müdürlüğünde görev yapmış bir çok abimiz ve arkadaşımızla karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde uyumlu bir şekilde çalıştık. Sizinle de karşılıklı hoşgörü içerisinde çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.” şeklinde konuşan Yıldız son olarak ise;
“Saadet Partisi olarak, 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz ve dolayısıyla sayın müdürümüzü biraz yoracağız; çünkü binlerce partilimiz imza atmak için ilçe seçim kuruluna yoğun mesai yaptıracak.” diyerek sözlerini sonlandırdı.



(Son Güncelleme: 30 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir