Gemlik denizcilik topluluğu 19. Ulusal deniz kızı kongresine katıldı

Gemlik denizcilik topluluğu 19. Ulusal deniz kızı kongresine katıldı

Gemlik denizcilik topluluğu 19. Ulusal deniz kızı kongresine katıldı

Berk Karadoğan 19. Ulusal Denizkızı Kongresi dün Jadore Deluxe & Spa Hotel’de yapıldı.

Denizci Öğrenciler Derneği her yıl bir yenisini düzenlediği Berk Karadoğan 19. Ulusal Denizkızı Kongresi’ne 26 Nisan’da Jadore Deluxe & Spa Hotel’de tamamlandı.

Denizci Öğrenciler Derneği’nin bu yıl kaybettikleri arkadaşları Yönetim Kurulu Üyesi Berk Karadoğan’ın adını verdikleri kongreye Türkiye Cumhuriyeti 22. Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Emekli Oramiral Metin Ataç, Emekli Koramiral Işık Biren, Deniz Ve İçsular Düzenleme Eğitim Ve Belgelendirme Dairesi Başkanı Cem Erdem, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Çetin, Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı Ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Hüseyin Yılmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı Ve Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Ahmet Ergin, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Oğuz Salim Söğüt, Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli, Müze Komutanı Kurmay Kıdemli Albay, Küratör, Deniz Tarihçisi Ali Rıza İşipek katılım sağladı.

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka katılım gösteremediği için üzüldüğünü belirterek ‘Önceden planlanmış bir programım sebebiyle katılamadığım 19. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin başarılı bir şekilde geçmesini diliyor ve tüm katılımcılara en içten selamlarımı sunuyorum.’ mesajını iletti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Elitaş’ın konuşmasıyla açılan kongre akabinde Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Var’ın konuşması ile devam etti. Fuat Var; derneğin sektöre ışık tuttuğunu ve bu ışığın daha da aydınlanacağına, büyüyeceğine inandığını belirterek gerçekleştirilecek olan kongrenin Türk denizciliğine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek konuşmasını noktaladı.

Türkiye Denizcilik Federasyon’u Başkanı Erkan Dereli, sivil toplum kuruluşlarını ülkenin vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyledi. Kongrenin bir başarı öyküsü olduğundan bahsetti. Gemi Mühendisleri Odası başkanı Bülent Anıaçık ise bu kongrenin, denizcilik eğitimine ve sektörüne büyük faydalar sağladığını belirtti. Katılımlarının sürekli olacağına dair odaları adına söz verdi.

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencisi ve Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri Erhan Erdem, Selim Miraç Dallin ve Kadriye Şeyda Emel gerçekleştirilen kongreye katıldılar.

 



(Son Güncelleme: 30 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir