SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI AÇIKLADI

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI AÇIKLADI

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI AÇIKLADI

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı, Milletvekili temayül yoklamalarını tamamladı. Yapılan istişareler sonrasında Gemlik İlçe Teşkilatından; Ekrem Acar, Hamza Aygün ve Can Tatar milletvekili aday adayı olarak belirlenen isimler oldu.
Aday adaylarından Ekrem Acar 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Evli ve üç çocuk babası olan Acar Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu. Yaklaşık, yirmi yıldan beri finans sektörünün içerisinde olan Acar iki özel bankada cari işlemler sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra halen uluslararası bir şirketin finansman bölümünde görevini sürdürmektedir.
Aday adaylarından 1976 doğumlu olan Hamza Aygün evli ve üç çocuk babası. Aygün, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. ‘Gemlik Müteahhitler Derneği’nin kurucu başkanı olmakla birlikte ‘Yeni Bir Dünya Sanayici ve İşadamları Derneği’ Bursa Şube başkanlığı görevini de yürüten Aygün, inşaat gıda ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin ortağı olarak ticaret hayatına devam etmekte.
Aday adaylarından Can Tatar ise 1993 doğumlu. Geçmişte bir çok firmanın bölgesel tanıtımı ve işletmeciliğini yapan Tatar, halen özel bir şirketin işletmeciliğini yapmakta. Tatar aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Otomotiv bölümünde öğrenim hayatına devam etmekte.



(Son Güncelleme: 28 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir