Yıldız; 24 Haziran’da Milli Görüş Şahlanacak

Yıldız; 24 Haziran’da Milli Görüş Şahlanacak

Yıldız; 24 Haziran’da Milli Görüş Şahlanacak

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı “Nisan Ayı İlçe Divan Toplantısı”nı, gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle teşkilatları ve İl Başkan Yardımcısı Sedat Özmen’in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda “Milletvekili temayül yoklaması” da yapıldı.
İl Başkan Yardımcısı Sedat Özmen; “Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Genel başkanımız, ülkemiz ve milletimizin saadeti için büyük çaba gösteriyor. Bu çabalarının neticesinde Saadet Partisi’ne mesafeli bakan, algıları kapalı olan insanlarımız şimdi Saadet Partisi’ni takip eder konuma gelmişlerdir. Kurtuluş kapısını Saadet Partisi’nin tuttuğunu görmüş reçetenin de burada olduğuna inanmış durumdadırlar. İktidar bu gelişmelere daha fazla kayıtsız kalamaz. Artık anahtarları Saadet Partisi’ne teslim etme zamanı gelmiştir.” derken.
Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız’da görüşlerini şu sözlerle dile getirdi.
“On altı yıldan beri bu ülkeyi yöneten iktidar, her seçim döneminde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de türlü bahanelere sarılarak seçim kazanmanın telaşına düşmüştür. Baskın seçim kararı almalarına rağmen mağduru oynamakta, dile getirdikleri ‘Milli Cumhur İttifakı’ söylemini ağızlarından düşürmemektedirler. Fakat, millilik sözle değil özle olur. Millilik vatanına, milletine, maddi manevi milli değerlerine sahip çıkmakla olur.” Şeklinde konuşan Yıldız, sözlerine şu sözlerle devam etti.
“Bu ülke kutuplaşmayla değil kucaklaşmayla ayakta kalır. Milli Görüş olarak biz hep kucaklaşmadan yana olduk. Saadet Partisi’nin popülerliğini görenler ‘bu güne kadar neredeydiniz?’ diye bizlere soruyorlar. Biz hep aynı yerdeydik ve aynı çizgideydik. Bu gün bizlere farklı bakan insanlarımız bakış açılarını değiştirdikleri için şimdi doğruyu gördüler. Milli Görüş bu milletin özüdür, ruhudur. Allah’ın izni ile 24 Haziran seçimlerinde Milli Görüş yeniden şahlanacak ülkemizi hak ettiği yerlere getirecek” diyerek sözlerini noktaladı.



(Son Güncelleme: 26 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir