Öğrenciler Zabıta Mesleğini Tanıyor

Öğrenciler Zabıta Mesleğini Tanıyor

Öğrenciler Zabıta Mesleğini Tanıyor

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bir ilke imza atarak ilçe genelinde ilk ve ortaokul seviyesinde eğitim gören öğrencilere yönelik zabıta mesleği ve hizmetlerini anlattığı seminerlerine başladı.

Gemlik Körfez Ortaokulunda ilki gerçekleştirilen seminerde Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, öğrencilere zabıta mesleği, zabıta mesleğinin görev ve yetkileri ile öğrencilerin sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Zabıtaların ne iş yaptığı, hangi olaylara müdahale ettiği karşılaştığı zorluklar, market denetimleri, kaldırım işgalleri, çevre kirliliği ve pazar denetimleri slayt gösterimi eşliğinde öğrencilere anlatıldı. Bir ders süresi boyunca devam eden semineri, tüm öğrenciler ilgiyle dinledi.Seminer sonunda okul yönetimi ve öğrenciler tarafından olumlu tepkiler alan Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, okullara yönelik bilgilendirme seminerlerinin önümüzdeki günlerde belirli programlar dahilinde edeceğini bildirdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir