Ağdemir, "Daha Güçlü , Daha Katılımcı Bir GTSO "

Ağdemir, “Daha Güçlü , Daha Katılımcı Bir GTSO “

Ağdemir, “Daha Güçlü , Daha Katılımcı Bir GTSO “

GTSO Başkanı Paşa Ağdemir yaptığı ilk yazılı basın açıklaması ile daha güçlü öve katılımcı bir GTSO’ya işaret etti.

Ağdemir, “Oda seçimlerimiz demokrasiye yakışır bir şekilde büyük bir katılımla tamamlandı. Sandığa gelip oyunu kullanan tüm üyelerimize şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Seçim süresince emek harcayan ilçe seçim kurulumuza, emniyet kuvvetlerimize, basınımıza, oda çalışanlarımıza ve emeği geçen diğer kesimlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ağdemir, “Daha Güçlü , Daha Katılımcı Bir GTSO “

Artık iş konuşma hizmet üretme zamanı gelmiştir. Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz, oda meclisimiz, meslek komitelerimiz , çalışanlarımızla birlikte ortak bir paydada buluşup başta üyelerimiz olmak üzere Gemlik için her zamankinden daha çok çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Diğer kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, dernekler Gemlik halkı,  herkese kapımız sonuna kadar açık. Daha güçlü yarınlar için hep birlikte çalışmaya hazır olduğumuz bir kez daha yinelemek istiyorum.

Bu güne kadar 120 yıllık güçlü kurum kültürü ile göz dolduran GTSO’ya hizmet etmiş , bu gün aramızda olan yada olmayan herkese müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Onların ışığında bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın.

Odamız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon sertifikasına sahip 5 yıldızlı hizmet üreten bir kuruluştur. Kalite yönetim sistemleri ile yönetilmektedir. Bu gün Paris , Londra , Berlin odaları nasıl hizmet veriyorsa Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’da aynı çizgide hizmet üretmektedir. Bunun farkındayız ve bu çizgide daha iyi hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu noktada üyelerimiz bizim için en temel belirleyici unsur olacaktır. Siz değerli üyelerimizden gelecek her türlü öneri, dilek ve şikayet hizmet kalitemizin çıtasını dahada yukarılara taşıyacaktır”dedi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir