Saadet Partisinden Ticaret Borsası Ziyareti

Saadet Partisinden Ticaret Borsası Ziyareti

Saadet Partisinden Ticaret Borsası Ziyareti

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir zaman önce yapılan seçimlerde güven tazeleyen Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ve yönetim kurulu üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Misafirlerine ev sahipliği yapan  Özden Çakır, başkan ve arkadaşlarının yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında şu sözleri söyledi. “Ticaret Borsası yönetimi olarak, öncelikle Gemlikli zeytin üreticilerimizin ve tüccarlarımızın hak ettiği yerde olmasını istiyor ve bunu önemsiyoruz. Bu nedenle Gemlik’in halkı, esnaf odası, ticaret odası ve ticaret borsasının yanı sıra siyasi partilerinin de birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekiyor. Bu gereklilik neticesinde, borsaların siyasi partilerle istişare yapması görüş alışverişinde bulunmasını önemsiyoruz. Orhangazi’de bulunan Marzim ve Orzim gibi modern tesisleri borsa olarak ilçemizde kurmak istiyoruz. Bu nedenle, Gemlik Belediyesini hangi parti alırsa alsın başkan kim olursa olsun kendisinden isteyeceğimiz tek şey; bizlere hazine arazisi tahsis etmeleri olacaktır. Borsa olarak amacımız, Gemlik zeytinini hak ettiği yere getirebilmektir.” diye sözlerini sonlandırdıktan sonra konuşmasına başlayan başkan Yıldız ise şu sözleri söyledi.

“Zeytin şehri olmamıza rağmen Gemlik olarak hak ettiğimiz yerde olmadığımızı ve maalesef bazı kazanımlarımızı kaybettiğimizi düşünüyorum. Gemlik Belediyesi’nin borsaya gereken desteği vermemesini de doğru bulmuyorum. Esnaf ile, üretici ile tüccar ile ilgili olan odalarda yaşanan siyasi çatışmaların yanı sıra kutuplaşmaların olduğunu da üzülerek görüyoruz. Saadet Partisi olarak kutuplaştırıcı değil kucaklayıcı bir siyaset yürütüyoruz ve bu doğrultuda işin ehline verilmesini önemsiyor ve destekliyoruz. Yanlış giden işlerin ve yanlış giden bu düzenin değişmesi için 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçimler büyük bir fırsat. Gemlik halkının da bu fırsatı iyi değerlendireceğini bolluk ve bereket içinde Saadet’li günleri tercih edeceğini düşünüyoruz.” şeklinde konuşan başkan Yıldız son olarak;

“Gemlik, zeytin şehri olmasına rağmen bu gün gelinen noktada bazı kazanımlarını kaybetti. Şimdi ise kaybettiklerimizi tekrar kazanmamız gerekiyor. Gemlik Belediyesinin anahtarlarını aldığımız gün, modern bir tesis için gerekeni yapacağımızın sözünü şimdiden veriyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir