Temsili Başkan Yağmur Baykal, Makam Koltuğuna Oturdu

Temsili Başkan Yağmur Baykal, Makam Koltuğuna Oturdu

Borusan İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gemlik Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın koltuğuna temsilen Yağmur Baykal oturdu.
Borusan İlkokulu Müdürü Fatih Gandar ve Türkçe öğretmeni Filiz Çimen ile birlikte ziyarete gelen öğrencileri Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol karşıladı.
Çocukları makamda ağırlayan Başkan Yardımcısı Kadir Erol “Çocuklar bizler için çok değerli. Onlar için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu bayram çocukların bayramıdır. Çocuklar gönüllerince eğlenmeli, kendilerine ait bir bayramı istedikleri gibi kutlamalılar. Çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması yönünden de önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Temsili Başkan Yağmur Baykal, Makam Koltuğuna Oturdu

Belediye Refik Yılmaz’ın makamına oturan 5.sınıf öğrencisi Yağmur Baykal’a, Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Belediye Başkanı olarak ne düşündüğünü sordu.
Başkan Baykal da, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “Şu an büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyorum. Çünkü ilçemdeki çocukları temsil ediyorum” dedi. Belediyenin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alan Temsili Başkan Yağmur Baykal, Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal’ı telefonla arayarak, okulun bahçesinde ki kırılan kaydırağın tamir edilmesi için talimat verdi.
Makam ziyareti Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’un öğrencilere çeşitli hediyeler vermesinin ardından sona erdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir