Seçimde Öncelik Dönüşümde
Seçimde Öncelik Dönüşümde

24 Haziranda Baskın Seçim

24 Haziranda Baskın Seçim

Devlet Bahçeli’nin erken seçim teklifi, baskın seçim olarak yürürlüğe girdi. Bahçeli, 26 Ağustos tarihini teklif edince, hepimiz daha sonraki aylar üzerindeki, tahminlere odaklanmıştık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini, 24 Haziran olarak açıklayınca, bir baskın seçimle karşı karşıya kaldığımızı anladık.
Aslında, çevremizde füze savaşı sürerken sistem konusunda belirsizlik yaşamak, büyük risk olacaktı. Amerika, İngiltere ve Fransa kıskacına direnirken, daha güçlü bir yönetime ihtiyaç vardır.
Türkiye, İran ve Rusya üçlü ortaklığına karşı, komplolar sürerken, daha güçlü ve daha donanımlı bir yönetime, ihtiyaç vardır.
Henüz deliller toplanmadan, bir İslam ülkesine Miraç gecesi bomba yağdıran, kuklacı ve kuklalara karşı, güçlü bir yönetime, ihtiyaç vardır.
2018 yılı yeni liderler yılıdır. Başkan Trump henüz bir yıllıktır. Fransız başkanı May’da, çok yenidir. Alman Başbakanı Merkel’in ise, henüz mürekkebi kurumamıştır.
Suudi Arabistan’da darbe yapan 31 yaşındaki Prens de, çok yenidir. İşte böyle bir yıla, bizimde yeni bir yönetimle girmemiz, şarttır.
Haziran ayında seçeceğimiz yeni Cumhurbaşkanı, belki de Cumhuriyet tarihimizin en riskli dönemini, yaşayacaktır. Böyle karmaşık dönemlerde, gerçek devlet adamlarını görme fırsatı da, buluruz.
Ortalığı karıştıran, hain işbirlikçiler de, tanıma imkanı buluruz. 2018 yılının, işte böyle bir özel yıl olacağını, düşünüyoruz.
Bahçeli’yi ve (MHP) yi, aldığı oy ile ve çıkardığı milletvekili adedi ile tartamayız. 2002 yılında, üç ortaklığı dümdüz eden erken seçim kararını aldıran da, Devlet Bahçeli idi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine, referandum yolunu açan da, Devlet Bahçeli idi. Şimdi ise, erken seçim konusunda Erdoğan’a mükemmel bir asist yaptı.
Erdoğan’ın attığı gol ise, Bahçeli’yi bile şaşırttı. Eğer Ak Parti ve Erdoğan, 2019 Kasımını bekleseydi, Ak Parti de, (MHP) de (2002) den çok kötü hale gelebilirdi.
Çünkü petrole doymayan kuklacı ve kuklalar, yaşadığımız bu günler de, tüm enerji kaynaklarına el koymayı kafalarına koydular.
Direnmenin tek yolu, güçlü hükümetler ve birlik beraberliktir.
GÜNÜN SÖZÜ
Bir ön yargıyı yok etmek
Atomu parçalamaktan daha zordur.
‘’Einstein’’



(Son Güncelleme: 19 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir