Bölge Parkı Yaza Hazır

Bölge Parkı Yaza Hazır

Bölge Parkı Yaza Hazır

Gemlik Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yaklaşan yaz ayları sebebiyle kapsamlı bir temizlik yapıldı. Bahar temizliğine başlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı bölgelerde ağaç budaması yaparken, parklarda uzayan otları da çim biçme araçlarıyla temizliyor.
Bu kapsamda Belediye Başkan Vekili Turgut Durmuş’un talimatı ile Bölge Parkında da geniş çaplı temizlik operasyonu gerçekleştiren ekipler, havuz bakım ve onarımının yanı sıra yabani ot temizliği, çiçek ekimi ve çevre düzenlemesi yaparak Bölge Parkını yaza hazırladı.
Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkan Vekili Turgut Durmuş, ilçedeki parkların özellikle ailelerin uğrak yerleri haline dönüştüğünü belirterek, “İlçemizin sağlık ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda gereken hassasiyetin gösteriyoruz. Daha temiz bir Gemlik için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir