Başkan Yılmaz’dan Slovenya Büyükelçiliği’ne Ziyaret

Başkan Yılmaz’dan Slovenya Büyükelçiliği’ne Ziyaret

Başkan Yılmaz’dan Slovenya Büyükelçiliği’ne Ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği Güneydoğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri 13. Genel Kurul Toplantısı’na katılmak üzere Slovenya da bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Slovenya Büyükelçisi Esen Altuğ’u makamında ziyaret etti.

Marmara Belediyeler Birliği üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son yıllarda Avrupa’nın da damak tadına uygun tuzsuz zeytin üretildiğini söyledi. Gemlik Zeytini’nin artık rahatlıkla Avrupa pazarında da yer bulabileceğini belirten Başkan Yılmaz, tüccarlarımızın yurtdışı fuarlara katılarak tanıtımlarını yapabileceğini ve yeni pazarlara ulaşabileceğini kaydetti. Yılmaz, “Elçilik bünyesindeki ticari ateşelerimiz ve belediyemiz, tüccarlarımızın ve kooperatiflerimizin her zaman yanında olacaktır. Daha önce Gemlik Zeytini Festivali ile tanıtımda atağa geçmiştik, şimdi ise dış pazarlardan pay alacağız. Gemlik Zeytini böylelikle Avrupa pazarına da damgasını vuracak” diye konuştu.

Slovenya Büyükelçisi Esen Altuğ da, “Zeytinli çikolatayı ilk kez tattık. Büyükelçiliğimizi ziyaret eden Başkan ve yetkililerle Gemlik Zeytini’nin Avrupa pazarında tanıtılmasını görüştük” dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Altuğ, Başkan Yılmaz ve yetkililere teşekkür etti.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir