Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi
Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Kukla ve Kuklacılar – Bursaspor Tehlikede

Kukla ve Kuklacılar – Bursaspor Tehlikede

Amerika iki kukla ortak ile Suriye’yi vurdu. Ona göre, kimyasal silah merkezlerini vurmuş. Aslında Amerika, ‘’Türkiye, Rusya ve İran ortaklığını’’ vurmuştur.
Soçi toplantılarının, barışa doğru yakınlaştığını gördüler. Ve. Suriye’nin, tekrar Cenevre konferansına dönmesini sağladılar.
Operasyonu kimyasal silah kullanımına bağlıyorlar. Ama. Esad’ın babası da zehirli gaz kullanmıştı. 1982 yılında Hama’da binlerce kişi ölmüştü.
Akbabalar, hala Suriye’den ayrılmak istemiyorlar. Ve. Amerika’nın çekilmesini de, istemiyorlar. Fransa ve Suudi Arabistan’ın, Amerika Suriye’de çekilecek diye, ödü patlıyor.
Suriye’yi bombalayan, üçlü koalisyona katılmayacağını söyleyen, Alman Başbakanı Merkel’i kutluyoruz. Merkel bu davranışı ile Amerika’nın kuklası olmak istemediğini, göstermiştir.
Peki. Şimdi biz ne yapmalıyız. Önce Merkel ile daha da yakınlaşmalıyız. Esad’la diyalog konusunda, Rusya ve İran ile aynı çizgide olmasak da, Rusya’yı da, İran’ı da boş geçemeyiz.
Ülkemizi, Amerikalı yöneticilerinin iki yüzlü politikasına teslim edemeyiz. Hedef, Nato ve (AB) den kopmadan, Rusya ve İran’dan vazgeçmeden, dış politikamızı sürdürmek olmalıdır.
Bursaspor için Zor Haftalar
Bursaspor’un, haftalardan beri (33) puana takılıp kaldığını, endişe ile izliyoruz. Daha da aşağıda yer alan takımların, hızla arayı kapatıp, Bursaspor’a yaklaştığını görüyoruz.
Daha da kötüsü, Bursaspor hem içeride hem de dışarıdaki maçların da, mağlubiyete alışmış bir görüntü, vermektedir.
O yakalanan en müsait pozisyonların bile değerlendirilemediği görünce, oyuncuların güven katsayılarının dibe vurduğunu, hissediyoruz.
Artık önümüzde, çok önemli iki haftamız kaldı. Bu iki maçlı seriyi yakalayamaz isek, bir alt lige düşmemiz, kaçınılmaz olacaktır. Kocaeli’ni, Sakarya’yı ve Eskişehir Spor’u hatırlayınca ürperiyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ
Beni az ama uzun sev.
‘’Marlowe’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir