Bursasporlu Utgin'in Cenazesi Defnedildi

Bursasporlu Utgin’in Cenazesi Defnedildi

Bursasporlu Utgin’in Cenazesi Defnedildi

Göztepe – Busaspor maçı dönüşünde otoyolda otobüs çarpması sonrasında hayatını kaybeden Yüksel Utgin’in cenazesi Gemlik’ten kaldırıldı.

Cenazede Renklerin Kardeşliği

Gemlik Asım Kocabıyık Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, CHP ve MHP yönetimi, Bursaspor Tribün Lideri Selim Kurtulan, Bursaspor Texas Grubu, Göztepe, Ankaragücü taraftarları, Gemlik Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, Gemlik’te bulunan spor kulüpleri yöneticileri ile başlanları ve çok sayıda Gemlikli katıldı.

Cenaze namazı sonrasında Yüksel Utgin’in cenazesi memleketi olan Gemlik’in Narlı Mahallesine götürülerek Narlı Mezarlığında toprağa verildi.

Oğlum Bursaspor Şehit’i

Cenazede zor anlar yaşayan Anne Derya Utgin ve Baba Ayhan Utgin’i yakınları teselli ederken, Anne Derya Utgin’in ”Benim oğlum Bursaspor Şehit’i” sözleri de, cenazeye katılanları hüzne boğdu.



(Son Güncelleme: 17 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir